08.08.2011

Noutăţi

12.10.2011

Folositi cu atentie interfonul!!

Atenţie la persoanele cărora le permiteţi accesul în bloc! În urma unor „testări” privind utilizarea interfonului, s-a dovedit faptul că în proporţie de peste 90%, cetăţenii au permis accesul în bloc fără ca măcar să întrebe cine...Detalii »


05.09.2011

În luna iulie, în Tg-Mureș, jumătate din furturi s-au comis prin escaladarea ferestrelor deschise

În luna iulie, jumătate din furturile din locuinţe în Tg-Mureş s-au comis prin ESCALADAREA FERESTRELOR LĂSATE DESCHISE!!!Furturile din locuinţe ca au ca factor favorizant ferestrele lăsate deschise/neasigurate continuă să se...Detalii »


25.08.2011

Siguranța locuinței în vacanță

Siguranţa locuinţei în vacanță       E bine dacă putem pleca puţin de acasă în vacanţă, dar nu trebuie să uităm de câteva măsuri de siguranţă ce trebuie luate la plecare. Nu faceţi publică părăsirea...Detalii »


12.08.2011

Rezultatele sondajului de opinie privind perceptia populatiei asupra furturilor din locuinte

SONDAJ DE OPINIE „Furturile din locuinţe. Modalităţi optime de transmitere a mesajului preventiv” (mar.-apr. 2011)Scop: Evaluarea percepţiei populaţiei târgmureşene cu privire la  problematica furturilor din locuinţă,...Detalii »


08.08.2011

ÎN CONTINUARE SE LASĂ FERESTRE “DESCHISE HOŢILOR”

A venit căldura, deci e sezonul ferestrelor deschise. Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vă reaminteşte câteva măsuri preventive elementare pentru evitarea furturilor din locuinţe specifice acestui...Detalii »


06.04.2011

Situaţie luna februarie

În luna februarie, în municipiul Târgu-Mureş, 50% dintre furturile din locuinţe s-au produs pe fondul neglijenţei proprietarilor, care nu şi-au asigurat corespunzător căile de acces în locuinţe (exemple: 5 cazuri - uşă...Detalii »


06.04.2011

Sondaj de opinie

În prezent se află în derulare un sondaj de opinie în municipiul Tg-Mureş care are ca scop evaluarea percepţiei populaţiei târgumureşene cu privire la  fenomenul furturilor din locuinţă, precum şi a modalităţilor optime de...Detalii »


Afișare 8 până 14 din 14
<< First < Anterioara 1-7 8-14 « Prima Ultima »