08.08.2011

Noutăţi

31.07.2012

Furturi specifice pe timpul verii

FURTURI SPECIFICE PERIOADEI DE VARĂ !!!      În sezonul cald este firească tendinţa de a ţine mult timp ferestrele deschise. La case, acest lucru se referă şi la uşi. Atenţie, însă! Nu puţine sunt situaţiile în...Detalii »


10.05.2012

Folositi eficient interfonul!!

Interfonul – prima barieră de siguranţă, dacă este folosit corespunzător Numărul de furturi din locuinţă s-ar putea reduce dacă fiecare cetăţean ar manifesta mai multă atenţie/grijă faţă de locuinţa sa şi de comunitatea în...Detalii »


04.05.2012

Elevii - cei mai seriosi voluntari

CAMPANIA  „SIGURANŢA LOCUINŢEI DEPINDE ŞI DE TINE!”Elevii – cei mai serioşi voluntari. În municipiul Tg-Mureş, 1.352 elevi de clasele IV-VI de la 12 şcoli generale/gimnazii (Gimnaziul „George Coşbuc”, Gimnaziul „Dacia”,...Detalii »


03.05.2012

Campanie de informare SIGURANTA LOCUINTEI DEPINDE SI DE TINE!

 Infracţiunile îndreptate împotriva patrimoniului reprezintă prioritatea de acţiune a Poliţiei Române în acest an şi nu numai. Unul dintre segmentele criminalităţii care necesită o atenţie sporită îl reprezintă furturile din...Detalii »


14.03.2012

Incuiati usa chiar daca sunteti acasa!

Asiguraţi-vă că aveţi uşa încuiată chiar şi atunci când vă aflaţi în locuinţă !!!În ciuda activităţilor  preventive specifice care promovează responsabilizarea proprietarilor de locuinţe în ceea ce priveşte descurajarea şi...Detalii »


20.12.2011

Recomandari sarbatori

RECOMANDĂRI PENTRU LINIŞTEA SĂRBĂTORILOR DUMNEAVOASTRĂSe apropie Crăciunul şi Anul Nou, pregătirile creează mare forfotă pe stradă, în mijloacele de transport în comun, în pieţe şi mai ales în magazine; se simte deja aerul de...Detalii »


10.11.2011

Furturile din locuinte avand ca factor favorizant usa descuiata continua!

Continuă  furturile ce au ca factor favorizant uşile lăsate descuiate!!!Analizând furturile din locuinţe comise în municipiul reşedinţă de judeţ în luna octombrie, constatăm faptul că acest gen de infracţionalitate păstrează...Detalii »


Afișare 1 până 7 din 14
<< First < Anterioara 1-7 8-14 « Prima Ultima »